Nieuws
Zoeken


winkeliersvereniging  
persbericht oprichting  
BCZ vindt aansluiting  
KvK bezoekt BCZ  
Zwaanshals Nieuwe Stijl  
 

Business Club Zwaanshals

KvK op bezoek bij Business Club Zwaanshals
24 september

Namens de Rotterdamse Kamer van Koophandel bracht dhr. Peter Blazic vandaag een bezoek aan het ZiM Kantoor, hoofdkwartier van de kersverse Business Club Zwaanshals. Blazic verklaarde blij te zijn met de oprichting van Business Club Zwaanshals - dit sluit aan bij de wensen van De Kring Rotterdam. Bij De Kring Rotterdam staan bijna 22.000 Rotterdamse ondernemingen ingeschreven. Voor het jaar 2004 is het beleidsspeerpunt het verhogen van de organisatiegraad onder ondernemers.

hulp op verschillende punten
De KvK zou Business Club Zwaanshals op een aantal punten tegemoet kunnen komen. De KvK zal de oprichtingskosten van de winkeliersvereniging geheel betalen. Incidenteel kan de KvK ruimte beschikbaar stellen voor bijv. bepaalde vergaderingen of seminars. Wanneer er de wens bij veel ondernemers bestaat voor speciale voorlichting, dan zal er van KvK-zijde gekeken worden in hoeverre zij van betekenis kunnen zijn bij het regelen van sprekers, zowel interne als externe. Peter Blazic zal hierbij zoveel mogelijk van dienst proberen te zijn.

Digital Port
Digital Port is een ICT-kenniscentrum voor ondernemers in het WTC. De Business Club Zwaanshals kan deze faciliteit gebruiken voor bijvoorbeeld een brainstormsessie voor het opstellen van een actieplan. Tevens kunnen ondernemers in Digital Port de mogelijkheden van ICT voor hun bedrijfsvoering bekijken.

Peter Blazic zal donderdag 30 september aanwezig zijn bij de oprichtingsbijeenkomst voor de winkeliersvereniging Business Club Zwaanshals.